Welkom bij uw Christian Louboutin Heren Schoenen Online

Van het vormgeven van de laatste polijsten van de schoen en elke stap in tussen, de reis van een Christian Louboutin schoenen is een verhaal van vakmanschap waard opnieuw en opnieuw te vertellen. Deze week, op onze Men’s Instagram kanaal, @LouboutinSales, volgen we het leven van een schoen in onze fabriek in Napels, Italië, waar veel van onze Homme stijlen zijn geboren.

Familie gerund al generaties lang, de Napels fabriek is een van de meest uniek in de wereld, met Homme stijlen Benchmade door meester met behulp van de beste materialen in de wereld. Hieronder illustreren we een aantal van de cruciale stappen in het proces van het maken van slechts een paar van onze christian louboutin herenschoenen. De reis van elke schoen is afhankelijk van de stijl, grootte en materiaal het is gemaakt van. Ik zie je in Napels, Ciao voor nu!

Pelle: Leer Selection. Alle Christian Louboutin Schoenen te beginnen met alleen de beste materialen, afkomstig van de beste leerlooierijen en molens van de wereld en vervolgens met de hand geselecteerd door onze deskundige ambachtslui.

Masker Modeling: Bij het maken van de beste louboutin heren schoenen, eerste is de laatste! De laatste bepaalt de vorm van de schoen, wanneer de houten prototype laatste is gevormd en goedgekeurd, wordt vervolgens herhaald in technische materialen voor productie. Boven, een werknemer neemt een van sketches Christian’s en creëert een patroon dat het uiteindelijke product zal worden.

Sughero: Zet een kurk in het. Bij onze Louboutin Heren Schoenen fabriek, arbeiders voeg een dikke laag kurk samengestelde superieure slijtage en comfort te garanderen. Suola: Cue de beruchte rode zool! Onze iconische zolen zijn van de weinige in de wereld die nog steeds gebouwd met Blake Hechten, een ambachtelijke techniek met behulp van het uiterste van luxe vakmanschap. De techniek goed hecht de zool om de bovenste, waardoor de schoen op natuurlijke wijze met de voet bewegen, waardoor meer comfort en duurzaamheid met slijtage.

Quelques clients
Christian Louboutin Dame took to the stage of the fourth annual Vogue Festival in London this morning. Hosted at the historic Royal Geographical Society, the intimate interview with British Vogue Editor-in-chief Alexandra Shulman was attended by nearly 700 guests - many clad in the louboutin dame designer's signature Red Soles.
Retour en haut